СН Сервис е лиценциран станбен управител, со лиценца за работа бр. 08-244/3 од Регулаторната комисија за домување која врши дејност – управување и одржување на станбени, станбено-деловни и деловно-станбени објекти согласно одредбите од Законот за домување.


home_surveyor_arrow_right

Управување со имот


Управувањето на вашите објекти е наша грижа. Ние ќе ви помогнеме за да го вратите вистинскиот изглед, сигурноста и топлината на вашите објекти. Тим од професиоанлци од повеќе сфери работат на проекти за ефикасно управување со вашиот дом.

Побарај понуда ...

ТЕХНИЧКО ОДРЖУВАЊЕ

Тимот на професионалци од СН Сервис се грижи за комплетно техничко одржување на вашиот имот. Логистичката подготвеност на тимот гарантира доаѓање до клиентите во рок од 4 часа. Соработуваме со голем број на подизведувачи кои се специјализирани во доменот на градежно занатски работи. 

Професионално чистење на вашиот дом

Дозволете професионалниот тим на СН Сервис да се грижи за комплетната хигиена на вашиот дом.

Чистење на мебел, теписи, подни облоги, прозорци, врати, покуќнина, полирање на мебел, подови и стаклени површини.

Чистење на оџаци, дворови, гаражи, визби, тераси. Чистење на градежен шут, како и хортикултурно уредување на вашиот двор.

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24Món ngon chữa bệnhCây thuốc chữa bệnhNấm đông trùng hạ thảo