Кликни за плаќање

Кликни за плаќање

Е-СМЕТКА


Регистрирајте се на новата услуга Е-сметка и добивајте ги вашите месечни сметки за редовен и резервен фонд од СН Сервис на вашата Е-маил адреса, секогаш навремено и безбедно каде и да сте. Чувајте ја природата, регистрирајте се на Е-сметка!

Активирај Е-Сметка тука

Управување со станбени влезови


Наша примарна дејност е управувањето со станбени влезови. Ние ќе ви помогнеме за да го вратите вистинскиот изглед, сигурноста и топлината на вашите објекти. Тим од професиоанлци од повеќе сфери работат на проекти за ефикасно управување со вашиот станбен влез, одржување на високо ниво на хигиена, навремена наплата, инвестициски планови, доставување на понуди, исполнување на законски обврски...

Побарај понуда ...

Сервис за професионално чистење

Дозволете професионалниот тим на СН Сервис да се грижи за комплетната хигиена на вашиот дом и деловни простории.

Чистење на домови, подни облоги, теписи, прозорци, врати, покуќнина, кујни, купатила и стаклени површини.

Чистење на деловни објекти, канцеларии, производни погони, медицински ординации, професионални кујни, спортски сали.